Dina Rakin, Beograd: Solidariteti dhe bashkëpunimi

Ne gjithmonë themi se sipërmarrjet sociale motivohen për të zgjidhur probleme të caktuara në komunitet, dhe se e bëjnë këtë duke shitur me sukses shërbimet dhe produktet e tyre në treg. Dina Rakin Një mik më telefonoi nga mesi i prillit të vitit të kaluar, në kulmin e mbylljes në karantinë: ‘Dina, kjo është e