Voja Zanetic: Lojë fjalësh

13 Prill, 2021|0 Comments

Së pari, do të ishte mirë të dihej se çfarë konsiderohet 'e drejtë'. Së dyti, së treti, së katërti, do të ishte mirë të kemi hartues të ligjeve të vlefshme, ata që do t'i zbatojnë

Voja Zanetic: Po tallesh me mua

31 Mars, 2021|0 Comments

Seriozisht na nevojitet një ditë serioziteti. Urgjentisht. Dhe nuk duhet të bëj shaka kur e them këtë, pavarësisht 1 prillit. Voja Zanetic Për shkak të nevojës së vazhdueshme për të parandaluar rënien e aktivitetit ekonomik,

Zoran Kesic: Grali i Shenjtë i shtetit ligjor

23 Mars, 2021|0 Comments

Kur Ceca ishte ende një Velickoviç dhe Vuk Drashkoviç ishte në opozitë, kuptova se shteti i së drejtës është si Grali i Shenjtë për të cilën duhet të luftosh, ta kërkosh dhe të besosh se

Voja Žanetić: Mirë se vini në Shekullin e 21-të

16 Mars, 2021|0 Comments

Media? Financimi? Kontrolli? Mirë se vini në epokën në të cilën rrjetet sociale kanë ndaluar t’i shkruash publikisht nga telefoni vetë Presidentit Amerikan. Voja Zanetic Të gjithë duhet të biem dakord për një gjë: mediat

Zoran Kesic: Armiqtë e mi tradicionalë

9 Mars, 2021|0 Comments

Ndoshta kjo armiqësi më në fund ka arritur datën e skadimit të saj. Ka dalë nga moda, është bërë bajate. Duhet të kishit pyetur Splitin dhe Novi Sadin, Sarajevën dhe Lubjanën, Beogradin dhe Rijekën, Zagrebin