Home|Fqinjësia kronikat
Fqinjësia kronikat2020-10-29T11:21:57+00:00
1307, 2021

Vasilika Hysi, Tiranë: Përjetime mes beteja të fituara, të humbura dhe sfidave

13 Korrik, 2021|0 Comments

Madje edhe në fusha si: ekonomia, shëndetësia, arsimi, infrastruktura, bujqësia ose turizmi, një grua në politikë i vlerëson nismat ligjore, veprimetn

Go to Top