Home|Kolonat

Voja Zanetic: Fjalori i vogël i informacionit

Keq-informim, mos informim, dezinformim, mbi-informim, ri-informim, dhe në fund: informim Voja Zanetic Ndonjëherë gjërat duken shumë të thjeshta. Le të themi, gjithë kjo sprovë informimi. Ideja e ​​të informuarit mbështetet tek supozimi prej kohësh se ne njerëzit jemi kryesisht qënie të painformuara, derisa publikohet informacioni për diçka për të cilën nuk jemi në dijeni, dhe

2021-04-27T20:42:28+00:0027 Prill, 2021|Kolonat|0 Comments

Zoran Kesic: Miku

Miku im ka parë dhe dëgjuar shumë gjëra, ai është një dëshmitar i përditshëm i korrupsionit, vjedhjes, shantazhit, turmave, mashtrimit, përvetësimit, manipulimit... Dhe nuk është i vetmi. Zoran Kesic Ai më kërkoi të mbetet anonim dhe t'i prezantohet publikut si miku, pa asnjë detaj tjetër të 'miqësisë sonë'. Ai është i shqetësuar për sigurinë e

2021-04-20T21:14:59+00:0020 Prill, 2021|Kolonat|0 Comments

Voja Zanetic: Lojë fjalësh

Së pari, do të ishte mirë të dihej se çfarë konsiderohet 'e drejtë'. Së dyti, së treti, së katërti, do të ishte mirë të kemi hartues të ligjeve të vlefshme, ata që do t'i zbatojnë siç duhet dhe ata që do t'i respektojnë si duhet. Jeta, megjithatë, ofron zgjidhje të ndryshme. Voja Zanetic Ndonjëherë vjen

2021-04-13T20:59:42+00:0013 Prill, 2021|Kolonat|0 Comments

Zoran Kesic: Ju që jeni kundër vaksinave, përvishni mëngët

Kam pasur nevojë personale dhe profesionale për vite me radhë për të mërzitur bastardët. Edhe sot, më shumë se kurrë, ndjej nevojën për t'ua bërë të qartë se sa i përçmoj të gjithë ato gjëra që kanë lidhje me këtë lëvizje globale të përhapjes së marrëzirave. Zoran Kesic Duke ditur se parazitët gënjeshtarë që janë

2021-04-06T21:58:15+00:006 Prill, 2021|Kolonat|0 Comments

Voja Zanetic: Po tallesh me mua

Seriozisht na nevojitet një ditë serioziteti. Urgjentisht. Dhe nuk duhet të bëj shaka kur e them këtë, pavarësisht 1 prillit. Voja Zanetic Për shkak të nevojës së vazhdueshme për të parandaluar rënien e aktivitetit ekonomik, ndërsa bëhet e mundur edhe ulja e numrit të të infektuarve, Komiteti i Krizës ka vendosur që, ndryshe nga dyqanet

2021-03-31T21:53:36+00:0031 Mars, 2021|Kolonat|0 Comments

Zoran Kesic: Grali i Shenjtë i shtetit ligjor

Kur Ceca ishte ende një Velickoviç dhe Vuk Drashkoviç ishte në opozitë, kuptova se shteti i së drejtës është si Grali i Shenjtë për të cilën duhet të luftosh, ta kërkosh dhe të besosh se ekziston, pavarësisht se sa herë realiteti dëshmon se je në një mision të pamundur. Zoran Kesic  Disa thonë se e

2021-03-23T22:30:25+00:0023 Mars, 2021|Kolonat|0 Comments

Voja Žanetić: Mirë se vini në Shekullin e 21-të

Media? Financimi? Kontrolli? Mirë se vini në epokën në të cilën rrjetet sociale kanë ndaluar t’i shkruash publikisht nga telefoni vetë Presidentit Amerikan. Voja Zanetic Të gjithë duhet të biem dakord për një gjë: mediat nuk ekzistojnë më. Të paktën jo ajo që kemi konsideruar më parë si media. Le të thërrasim priftin ortodoks, priftin

2021-03-16T21:41:54+00:0016 Mars, 2021|Kolonat, Kronikë e mjedisit|0 Comments

Zoran Kesic: Armiqtë e mi tradicionalë

Ndoshta kjo armiqësi më në fund ka arritur datën e skadimit të saj. Ka dalë nga moda, është bërë bajate. Duhet të kishit pyetur Splitin dhe Novi Sadin, Sarajevën dhe Lubjanën, Beogradin dhe Rijekën, Zagrebin dhe Shkupin ditën e djeshme. Zoran Kesic Unë jam serb. Miqtë e mi tradicionalë janë rusët dhe grekët. Rusët, sepse

2021-03-09T21:39:22+00:009 Mars, 2021|Kolonat|0 Comments

Voja Zanetic: Thereandthen Tours

Le të shkojmë për verim menjëherë, kur të mund ta bëjmë këtë pa frikë; ose le të shkojmë me pushime menjëherë sapo të arrijmë të mos kemi frikë. Le të udhëtojmë në Normalitet, sepse përfundimisht nuk jemi Këtu Tani. Voja Zanetic Në qoftë se ne do të mund të porositnim detin dhe plazhin online që

2021-03-02T21:59:04+00:002 Mars, 2021|Kolonat|0 Comments

Zoran Kesic: Me çip dhe i shitur

Vaksinat janë të këqija. E shita shpirtin tim tek Vuçiç. Corona nuk ekziston. Më kanë vënë çip. Trump-i është i shkëlqyer. ‘Deep State’ po i manipulon të gjitha gjërat Pedofilët po sundojnë botën. Dhe Satanistët… Zoran Kesic  Po sikur të gjithë këta njerëz që unë tani i shoh si pjesë të një mase injorante, leshko

2021-02-23T22:21:59+00:0023 Shkurt, 2021|Kolonat|0 Comments
Go to Top