Вљубениците во моторцикли, Драшко и Моника Бошковиќ, и Дамир Бучан, минатата година основаа хуманитарна организација која им помага на луѓето во неволја, особено на децата. Им се приклучија и пријатели, моторџии и многу други волонтери. Ова е приказна за нивната хуманост и за плановите кои се сѐ побројни.