Нуркачкиот експерт Илир Бако сними туристичка атракција на една од најубавите плажи во Албанија, Дерми. Имено, остатоците од воениот авион МИГ-21 намерно се оставени на длабочина од 12 метри како атракција за нуркачите аматери, кои до локацијата пристигнуваат со воен брод.