Home|video al

Guest appearance on TV N1 on the occasion of the Twitter account suspension of the Vicinity platform

Secretary General of the EMinS and “Vicinity” Editor-in-chief Zvezdana Kovac speaks for N1 Television about the challenges this regional media platform is currently facing, which was established by the European Fund for the Balkans and the European Movement in Serbia. https://www.youtube.com/watch?v=29TrLnwnAgk

2021-07-21T17:14:43+00:0021 Korrik, 2021|video al|0 Comments

Si është të kesh lindur grua në Mal të Zi?

Kjo video është rezultat i një studimi të drejtuar nga UNDP (Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim), aktivitetet e programit të të cilit përqendrohen në fuqizimin e grave dhe pjesëmarrjen e tyre në të gjitha sferat e jetës, përfshij pjesëmarrjen në proceset e vendimmarrjes.  https://www.youtube.com/watch?v=h9AWEj-goxc

2021-07-13T22:11:16+00:0013 Korrik, 2021|video al|0 Comments

Konferencë e vendeve të Ballkanit Perëndimor mbi procesin e integrimit në BE

Konferencë e organizuar nga Fondi Europian për Ballkanin dhe Forumi i Politikës së Jashtme në Zagreb me temën e politikave të fundit të BIEPAG me titull "Kthim pas: Përfundimi i procesit të unifikimit të BE-së". https://www.youtube.com/watch?v=L3BWTD9VcNo

2021-07-13T22:09:23+00:0013 Korrik, 2021|video al|0 Comments

Zëri i Rinisë

‘Zëri i Rinisë’ në Maqedoninë e Veriut është një hapësirë për të gjithë ata që besojnë se duhet të ngrenë zërin dhe të jenë të qartë në lidhje me qëndrimet dhe perspektivat e tyre, gjë që do t’iu mundësojë të qëndrojnë në vendin e tyre dhe të realizojnë potencialin e tyre aty. https://www.youtube.com/watch?v=gld9SgLgZ20

2021-07-06T22:00:15+00:006 Korrik, 2021|video al|0 Comments

Të rinjtë po largohen për shkak të mungesës së perspektivës brenda shoqërive të tyre

Aziz Djipa nga Instituti KULT për Zhvillimin e Rinisë thekson se një e katërta e të rinjve në Bosnjë Hercegovinë po e mendojnë të largohen nga vendi. https://www.youtube.com/watch?v=IiUrREH3lyw

2021-07-06T21:59:53+00:006 Korrik, 2021|video al|0 Comments
Go to Top