Home|Sanja

About Sanja

This author has not yet filled in any details.
So far Sanja has created 1695 blog entries.

Insert nga një intervistë me Presidentin e Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski

Intervistë e Agjencisë Maqedonase të Informacionit me Presidentin e Maqedonisë Veriore, Stevo Pendarovski, në lidhje me samitin BE-Ballkani Perëndimor. https://www.youtube.com/watch?v=qyUybKS_Xj0

2021-10-12T21:30:56+00:0012 Tetor, 2021|video al|0 Comments

Gara ndërkombëtare e triatlonit në Kotor

Një garë ndërkombëtare triatlon është mbajtur në Kotor për disa vjet, si pjesë e një serie të njohur të garave të njohura si "Ocean Lava". Garat mbahen në vende tërheqëse dhe të veçanta në të gjithë vendin dhe mbledh qindra tifozë të këtij sporti ekstrem. https://www.youtube.com/watch?v=MKmI6Qk1-6Y

2021-10-12T21:30:28+00:0012 Tetor, 2021|video al|0 Comments

“Historia e Aleksës“

Në një film dokumentar të shkurtër të titulluar "Historia e Aleksës", i cili është pjesë e projektit "Forumi për ndërkulturësinë - Të gjitha historitë tona" të Qendrës për Komunikim Ndërkulturor nga Novi Sad, ne mësojmë për problemet e komunikimit ndërkulturor në Vojvodinë. Projekti është realizuar me mbështetjen e Fondacionit “Open Society” (Shoqëria e Hapur). Videoja

2021-10-12T21:29:48+00:0012 Tetor, 2021|video al|0 Comments

Amela Ivković O’Rilley, Sarajevë: Ne jemi ajo që hamë

Kimikatet e zakonshme në ushqim mund të ndikojnë në gjenomin e njeriut, duke ndryshuar strukturën gjenetike dhe duke ndikuar në shkallën e ndikimit që dieta ka në ekuilibrin midis shëndetit dhe sëmundjeve. Amela Ivković O’Rilley Ushqimi - nevoja jonë për të është parësore, por marrëdhënia jonë me të është komplekse. Trupat tanë ende e trajtojnë

2021-10-12T21:28:44+00:0012 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Iva Tiço, Tiranë: Të hash a të mos hash shëndetshëm në botën e klikimeve

Asnjëherë nuk ka ndodhur të flitet më shumë për “ushqimin e shëndetshëm” ndërkohë që dihet më pak dhe ka besime e teori nga më të ndryshmet, edhe shkencore. Kjo do të thotë të jetosh në botën e superiformacionit dhe marketingut, të bëra bashkë.  Iva Tiço Të ngrejë dorën kush nuk ka postuar ndonjëherë një foto

2021-10-12T21:28:23+00:0012 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Jana Klopchevska, Shkup: Si hamë?

Ushqimi i shëndetshëm nuk është një mit, është një mënyrë jetese; nuk është një heqje dorë, por një çrrënjosje e disa zakoneve të trashëguara brez pas brezi. Jana Klopchevska Ushqimi është çdo substancë që hahet ose pihet nga njerëzit ose kafshët, ose absorbohet nga bimët, në mënyrë që ata të ruajnë jetën dhe zhvillimin. Funksioni

2021-10-12T21:28:02+00:0012 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments

Mustafa Jusufspahić, Beograd: Ushqim i shëndetshëm për të gjithë, dhe vetëm ushqime të miratuara për myslimanët

Në Ballkan, Bashkësia Islame e Serbisë ka traditën më të gjatë - tani 40 vjet - të kontrollit dhe lëshimit të certifikatave hallall për produktet ushqimore. Sasitë e mëdha të mishit, të cilat u eksportuan në vendet e botës islame nga ish Jugosllavia, ishin të certifikuara ekskluzivisht nga HALAL.  Mustafa Jusufspahić Cilësia hallall e një

2021-10-12T21:27:33+00:0012 Tetor, 2021|Kronikë e mjedisit|0 Comments
Go to Top