Билјана Стојческа, Крушево: Pесет за подобар свет

Aко покрај социјалното претпримеништво го поставиме зборот млади во пост-ковид агендата дефинитивно имаме стратегија за градење на иднина и подобар свет. Билјана Стојческа Иако веќе март во 2021, јас ќе кажам, оваа година започна со старо новиот предизвик “Kако да се носиме со пандемијата со Ковид 19?”.  Всушност оваа пандемија освен што е предизвик претставува